De Welkom Baby Beurs!

Op zondag 9 april a.s. vindt in Auberge de Rousch te Heerlen de kraammarkt Beebies& Zo. We laten je kennismaken met allerlei zaken rondom zwangerschap, bevalling, ouderschap, kraamzorg en de consultatiebureauperiode. Je bent die dag van 11.00 tot 16.00 uur van harte welkom.

Vraag maar raak!

Tijdens de Kraammarkt zijn medewerkers van Geboortezorg Limburg aanwezig om informatie te geven rondom die eerste belangrijke periode dat je kindje is geboren. De lactatiekundigen van Geboortezorg Limburg geeft voorlichting over (borst)voeding. Heb je nog vragen over de bevalling, dan kun je deze tijdens de kraammarkt rechtstreeks aan de verloskundige stellen. Uniek in deze regio is de natuurlijke kraamzorg, ook hier hebben we een stand van waar u alle informatie kunt krijgen die u wenst, tevens kunt u zich ook inschrijven om natuurlijke kraamzorg te ontvangen!

Tientallen stands

Klik hier voor het overzicht van de standhouders

Leuke verrassing!

Alle zwangere vrouwen krijgen een leuke goodiebag!

Iedere nieuwe klant die zich tijdens de kraammarkt bij ons inschrijft voor kraamzorg ontvangt bovendien een leuke attentie.

Locatie

Auberge de Rousch is gelegen aan de Kloosterkensweg 17 te Heerlen. De entree voor de markt is gratis. Tevens is er voldoende ruimte in de buurt om gratis te parkeren.

We heten je van harte welkom 9 april van 11.00-16.00